NaslovnicaVijestiVeznjak Tottenhama želi u Barcelonu: Već podnio zahtjev za transfer!

Veznjak Tottenhama želi u Barcelonu: Već podnio zahtjev za transfer!

Trener Tottenhama Nuno Espirito Santo navodno se osjeća iznevjerenim od veznjaka Tanguya Ndombelea koji želi prisliti odlazak iz kluba.

24-godišnjeg Ndombelea doveo je u Tottenham Mauricio Pochettino 2019. godine, tvrdeći da je argentinski menadežr ‘jedan od najboljih’, koji je imao veliki utjecaj na njegovu odluku da potpiše iz Lyona.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Čovjek težak 55 milijuna funti dobro je započeo i hvaljen je od strane navijača Spursa za svoje nastupe prošle sezone. Od dolaska iz Wolvesa, Nuno osjeća da igrač nije dao dovoljno na treningu naon povratak u predsezonu i čini se da je usredotočen na odlazak iz kluba.

Govoreći u podcastu, Jack Pitt Brooke, novinar Athletica, kaže da je čuo da Francuz ima namjeru da pređe u jedan od elitnih klubova.

“Mislim da ne želi igrati za Tottenham. Shvatio sam da je Ndombele pod dojmom da Barcelona, Real Madrid i bayern stoje u redu za njegov potpis. ALi Madrid i Barcelona nemaju novaca, Ndombeleu će biti jako teško postići transfer koji želi.”

Ostaje nam da vidimo kakva budućnost čeka Ndombelea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!