NaslovnicaVijestiVico Zeljković: Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika, ali vjerujem da se možemo...

Vico Zeljković: Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika, ali vjerujem da se možemo plasirati na Euro

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković, izražava optimizam nakon današnjeg ždrijeba baraža za plasman na Euro. Zmajevi će u polufinalu igrati protiv Ukrajine, a susret je zakazan za 21. ožujka. U slučaju prolaska u finale, 26. ožujka dočekali bi pobjednika dvoboja između Izraela i Islanda.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon današnjeg ždrijeba Zeljković je istaknuo kako i dalje vjeruje u plasman na Euro.

“Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika u baražu za Europsko prvenstvo, ali ne odustajemo od svog cilja, unatoč rezultatima koji u prethodnom razdoblju nisu bili u skladu s očekivanjima. Imamo četiri mjeseca da se pripremimo za ove utakmice i vjerujem da stručni stožer i nogometaši mogu napraviti povijesni rezultat i plasirati se na Euro”, rekao je Zeljković.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!