NaslovnicaVijestiVico Zeljković: Penal nas je poremetio

Vico Zeljković: Penal nas je poremetio

Portugal je u osmom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo demonstrirao svoju nadmoćnost nad Bosnom i Hercegovinom, završivši utakmicu s visokim rezultatom 5:0. Ključni trenuci u utakmici uključivali su Cristiano Ronalda, koji je već u petoj minuti postigao prvi gol iz penala.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon toga, isti igrač dodao je još jedan gol za Portugal u 20. minuti, dok je Bruno Fernandes u 25. minuti povećao prednost na 3:0. Joao Cancelo je postigao četvrti gol u 32. minuti, a peti gol za Portugal postigao je Joao Felix, postavljajući konačan rezultat u 41. minuti.

Predsjednik NS BiH Vico Zeljković smatra da je jedanaesterac u petoj minuti puno pomogao Portugalu: “Nesretno dosuđeni jedanaesterac na samom početku utakmice protiv jedne od najboljih momčadi svijeta je dosta poremetio i bilo je teško vratiti se u igru. utakmica. Siguran sam da će izbornik i igrači izvući pouke iz prošlih kvalifikacija i pripremiti se za ono što nas čeka u ožujku.”

Bosna i Hercegovina će svoju iduću utakmicu odigrati 16. studenog na gostovanju kod Luksemburga, a samo tri dana kasnije će ugostiti Slovačku. Nakon tih susreta, Bosna i Hercegovina će imati priliku pokušati osigurati svoj ulazak na Europsko prvenstvo 2024. kroz doigravanje koje je zakazano za ožujak iduće godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!