NaslovnicaVijestiVictor Osimhen odbio Manchester united zbog Odiona Ighala!

Victor Osimhen odbio Manchester united zbog Odiona Ighala!

Victor Osimhen odbio je ljetni transfer u Manchester United iz poštovanja prema sunarodnjaku Odionu Ighalu, prema riječima njegovog brata Andrewa.

Victor Osimhen odbio

21-godišnji napadač, koji je postao najskuplji afrički igrač kada se prošlog mjeseca pridružio Napoliju iz francuskog Lillea, prošle sezone postigao je 18 golova u 38 nastupa na svim natjecanjima.

Kao rezultat svoje dobre forme za ekipu iz Ligue 1, Osimhen je privukao pažnju niza europskih klubova, uključujući Liverpool, Arsenal i Manchester United.

Crveni đavoli su bili jedan od glavnih kandidata za dovođenje Nigerijca na Old Trafford, no u izvanrednom intervjuu za Complete Sports, Victorov brat je tvrdio da je odbio taj transfer zbog Ighalove prisutnosti.

“Istina je da je Manchester United želio Victora, ali rekao mi je da previše poštuje Odiona Ighala da bi se natjecao za mjesto sa svojim starijim kolegom,” rekao je Andrew Osimhen.

“Moj brat izuzetno cijeni Ighala i jednostavno se nije vidio na Old Traffordu u borbi za prvu postavu sa najboljim strijelcem AFCON-a u Egiptu 2019. godine.”

Još u travnju Osimhen je odbio isključiti prelazak u Premier ligu priznajući da želi jednog dana igrati u velikom klubu u Engleskoj.

Nigerijski napadač se također zahvalio Ighalu na savjetima koje mu je dao u karijeri.

“Naravno, jednog bih dana volio igrati za veliki klub u Engleskoj.” rekao je za The Independent.

“O tome sam razgovarao s Odionom [Ighalom]. Dao mi je jako dobar savjet, on je legenda i veliki brat.”

“Cilj mi je igrati u jednom od najvećih klubova na svijetu, ali sada sam vrlo sretan u Lilleu. Moj prioritet je odigrati puno utakmica. Potpisati za veliki klub i biti na klupi za mene nije uzbudljivo.”

Ighalo, koji je u siječnju dovršio svoju posudbu u United iz Shanghai Shenhue, već je prodružio ugovor u klubu do siječnja 2021. godine.

Osimhen, u međuvremenu, postiže osam-minutni hat-trick u svom debiju za Napoli u predsezonskoj prijateljskoj utakmici protiv L’Aquile prošlog mjeseca, a posljednjih tjedana je postigao još tri.

Menadžer Napolija Gennaro Gattuso je upozorio navijače Napolija da budu strpljivi sa novim pojačanjima.

“Previše je lako uzbuditi se, moramo mu dati vremena i pustiti ga da radi, a ne vršiti pritisak”, rekao je Gattuso.

“On je važan igrač i platili smo puno za njega, ali nije bilo sumnje da će nam pružiti nešto drugo što nismo imali do sada.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!