NaslovnicaVijestiVidal: "Benitez mora shvatiti da trenira Real Madrid, a ne Getafe!"

Vidal: “Benitez mora shvatiti da trenira Real Madrid, a ne Getafe!”

Jedan od najkarizmatičnijih trenera svih vremena, David Vidal, u intervjuu za španjolski radio “4G ‘A la Contra” izjavio je da nije zadovoljan načinom na koji Benitez trenira Real Madrid.

benitez

Kako i sam kaže, Benitez i on su veliki prijatelji, ali jednostavno nije zadovoljan defanzivnom igrom Real Madrida.

“On je moj prijatelj i braniću ga do kraja svijeta, ali mora da shvati da trenira Real Madrid, a ne Getafe. Ljudi kažu da je obrana ta koja organizuje igru, a napad samo improvizuje u određenim trenucima, ali to nije istina. On mora promijeniti stvari jer ima najbolje igrače na svijetu. Real Madrid mora početi igrati brilijantan nogomet.”

[su_bet_at_home_1]

Zatim se osvrnuo i na stanje u timu, odnosno, na nedavni konflikt Jamesa Rodrigueza i Rafaela Beniteza: “James mora da shvati da igra u Real Madridu i da se mora nametnuti Benitezu u svakom mogućem takmičenju. Nevjerovatno je to da ga je Real Madrid doveo samo zbog onog gola na Svjetskom prvenstvu, i to je ludost po mom mišljenju. Isco je mnogo bolji igrač od njega, i jednostavno James to mora prihvatiti.”

“Real Madrid ima najbolju akademiju na svijetu. Zidaneu baš i ne ide najbolje, trebao bi postizati mnogo bolje rezultate sa Castillom”, dodao je za kraj.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!