(VIDEO) 22 GOLA, 11 ASISTENCIJA: Zvijezda koja stiže u Manchester United na ljetnom prijelaznom roku!

22 gola i 11 asistencija postignutih do sada ove sezone su privukle interes Crvenih đavola. Zvijezda koja stiže u Manchester United na ljetnom prijelaznom roku! Manchester United razmatra transfer za veznog igrača Sporting Lisabona, Bruno Fernandesa, prema pisanju izvještaja.

Ofanzivni veznjak, koji najbolje funkcionira kao broj 10, nedavno je povezan sa preseljenjem u Liverpool, ali bi se mogao pridružiti Unitedu, ako je vjerovati najnovijim izvješčima.

Prema pisanju Manchester Evening Newsa, Redsi su zainteresirani za 24-godišnjaka i žele ga potpisati na kraju sezone.

Obično ne uzimamo za ozbiljno baš sve glasine iz portugalskih medija, ali bi nas iznenadilo da Fernandes nije barem bio na klupskom radaru, s obzirom na Unitedovu potrebu za kvalitetnim veznim igračem ili dva na ljeto i njegovu nevjerojatnu sezonu koju ima Bruno.

On je postigao 22 gola, a od početka sezone je postigao 11 asistencija za Sporting.

Nema mnogo timova koji bi odbili igrača koji bi mogao igrati ulogu u timu u toj količini golova po sezoni, a dovoljno je mlad da možemo reći da su najbolje godine tek ispred njega.

Očito, on igra u ligi na neki način izvan standarda koje imamo u Premier ligi, ali njegovi brojevi pokazuju da je vrijeme da se napravi korak naprijed.

Govori se kako je Sporting otvoren za prodaju svojih najboljih igrača u slučaju prihvatljive ponude i pomoći u njihovim nedavnim finansijskim problemima.