NaslovnicaVijesti(VIDEO) 33-godišnji Cavani ima tijelo 23-godišnjaka: Urugvajac pokazao svoju fizičku spremnost!

(VIDEO) 33-godišnji Cavani ima tijelo 23-godišnjaka: Urugvajac pokazao svoju fizičku spremnost!

Edinson Cavani je sa svojom fizičkom spremnoću pokazao da nije prošlo njegovo vrijeme, iako ima 33 godine. Ovo je uzbudilo sve navijače Manchester Uniteda.

Cavani nije bio Unitedova prva meta ovog ljeta, ali kada je stigao u posljednjem danu prijelaznog roka, to nije bio potpis kojem se većina navijača Crvenih đavola nadala.

Nakon što je propustio dosta utakmica u posljednje dvije sezone zbog ozljeda, dok nije igrao od ožujka, te je bio besplatan od lipnja i ima 33 godine, svi su govorili kako je to panična kupnja Eda Woodwarda kako bi razveselio navijače Uniteda.

Unatoč svemu tome, bivši napadač PSG-a postavio sliku na svojoj Instagram priči, pokazaujući svoju tjelesnu građu, uz opis ‘nastavljamo’, dok se priprema za početak svoje karijere u Unitedu.

Jedan navijač je odgovorio rekavši: “Moj čovjek je već spremniji od cijele momčadi Uniteda”, dok je drugi dodao: “Rekao sam vam, tijelo 23-godišnjaka nema veze sa 33 godine.

Jedan navijač se našalio na račun Uniteda i rekao: “Cavani ima više trbušnjaka nego United bodova u ligi.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!