NaslovnicaVijesti(VIDEO) Aguero u "pogrešnom avionu": Letio s brazilskim navijačima u Katar

(VIDEO) Aguero u “pogrešnom avionu”: Letio s brazilskim navijačima u Katar

Bivši argentinski nogometaš Sergio Agüero našao se u nezgodnoj situaciji tijekom leta za Katar, gdje u nedjelju počinje Svjetsko nogometno prvenstvo. Kako je i sam objavio, avion je bio pun navijača Brazila koji su cijelo vrijeme putovanja pjevali i slavili svoj nacionalni tim.

Agüero je ranije najavio da će biti u Kataru i bodriti bivše suigrače iz argentinske reprezentacije, a tijekom leta za Katar ukrcao se u “pogrešni avion”, odnosno onaj pun veselih navijača Brazila.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Da mu nije bilo ugodno to slušati najbolje govori izraz lica koji je snimio i objavio na svom Instagram profilu, dok se u pozadini videa čuje pjesma brazilskih navijača.

“Ovako je bilo cijelim putem”, napisao je ovaj bivši argentinski nogometaš u opisu videa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!