NaslovnicaVijesti(VIDEO) Alisson Becker protiv Ekvadora dobio dva crvena kartona i oba mu...

(VIDEO) Alisson Becker protiv Ekvadora dobio dva crvena kartona i oba mu VAR poništio

Alisson Becker je u četvrtak navečer imao vrlo zanimljiv nastup za Brazil, budući da je dva puta isključen na utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Ekvadora, a oba puta je ostao na terenu, jer je VAR intervenirao.

Dok Virgil van Dijk dobiva mnogo pohvala, nema sumnje da je Alissonov dolazak na Anfield jednako važan za uspjeh Redsa posljednjih godina.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, na nacionalnoj dužnosti u četvrtak navečer, bivši igrač Rome nije bio u najboljem izdanju i dobio je dva crvena kartona, da bi mu VAR oba poništio. Pogledajte ispod kako je to izgledalo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!