NaslovnicaVijesti(VIDEO) Alphonso Davies otkrio kako je 'zaveo' svoju djevojku!

(VIDEO) Alphonso Davies otkrio kako je ‘zaveo’ svoju djevojku!

Alphonso Davies pitao je svoju djevojku Jordyn Huitemu jednostavnim riječima, “Pitao sam se da li želite biti djevojka Alphonsa Daviesa?”

Alphonso Davies otkrio

Zvijezda Bayerna i njegova ljepša polovica, koja igra za ženski tim PSG-a, odgovarali su na pitanja o njihovoj vezi na njihovom zajedničkom YouTube kanalu.

Nogometni par zajedno je već tri i pol godine, ali trebalo je mnogo vremena da Davies pozove Huitemu i to ozvaniči.

Kada je to ipak učinio, 16-godišnji Davies se pobrinuo da postavi veliko pitanje na nezaboravan način i to je oborilo s nogu 15-godišnju Jordynu.

Međutim, njih dvoje imaju različite verzije kako se to odigravalo.

Davies je rekao: “Slušajte, bio sam mlad momak. Bilo je užasno, imao sam 16. Dolazio sam na trening, jer smo svi zajedno trenirali, a ja sam je povukao na stranu i rekao dođi ovamo i ona je usporila.”

Ispravljajući ga, Huitema je odgovorila: “Ne, nisi tamo trenirao! Tamo si trenirao ujutro i došao si u školu po mene i otpratio me do treninga.”

Sada govoreći istinu, Davies je počeo pričati priču: “Otpratio sam je do treninga i znao sam da je ovo dan kada to moram odraditi. Imajte na umu, bio sam stvarno nervozan i pokušao sam odnekud ugrabiti samopouzdanje. Nešto u meni mi je reklo da to kažem.”

“Ma ne, pusti da ja kažem”, prekinula ga je Huitema.

“Dakle, zanima me želiš li biti djevojka Alphonsa Daviesa?”

“I uspjelo je! Rekla je da!”- povikao je Davies.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!