NaslovnicaVijesti(VIDEO) Alvaro, šta to napravi?! Morata se propisno obrukao protiv Atalante

(VIDEO) Alvaro, šta to napravi?! Morata se propisno obrukao protiv Atalante

Juventus je remizirao sa Atalantom u utakmici 12. kola Serie A, u duelu u kojem se propisno obrukao Alvaro Morata, u situaciji u kojoj je mogao (i morao) da donese vođstvo svom timu.

Nogometaš Juventusa Alvaro Morata je u jednom napadu napravio dvije kardinalne greške kojih bi se postidio bilo koji igrač niželigaškog ranga.

Juventus se sastao sa Atalantom u duelu 12. kola talijanske Serije A i prvak Italije je nešto bolje ušao u duel, stopostotnom prilikom u 12. minutu.

Weston McKennie je presjekao pas Atalante, povukao je kontru, a Morata je dobio pas poslije kog je na 15 metara izašao sam ispred golmana gostiju Pierlugija Gollinija.

Da li zato što se previše opustio, jer je pored sebe imao i Cristiana Ronalda, Morata je pokušao da uposli Portugalca, ali je dodao očajno.

Lopta mu se nekako odbila do noge, pa je, iako leđima okrenut golu, Morata mogao petom da pogodi jer je imao otvorenu stranu. Šutirao je još tragičnije nego što je probao da asistira Ronaldu, pa je traljav udarac sporo otišao pored stative gola Atalante.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!