NaslovnicaVijesti(VIDEO) Amad Diallo već ostavio veliki dojam na navijače Uniteda!

(VIDEO) Amad Diallo već ostavio veliki dojam na navijače Uniteda!

Novi igrač Manchester Uniteda Amad Diallo ostavio je rani dojam na navijače Crvenih đavola sa svojim stavom i ponašanjem na Old Traffordu.

Amad Diallo već ostavio

Crveni đavoli su prošlog listopada platili 19 milijuna funti Atalanti za 18-godišnjeg krilnog igrača Obale Bjelokosti, transfer koji bi se sa dodatnim bonusima mogao popeti na 37.2 milijuna funti.

Međutim, menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer nije gubio vrijeme da bi jasno stavio do znanja zašto su Crveni đavoli platili toliki novac za bivšeg igrača Atalante.

“Trebat će mu vremena da se prilagodi, ali njegova brzina, vizija i fantastične sposobnosti driblinga bit će dobri za promjenu”, rekao je.

“On je igrač sa svim sirovim svojstvima koja su potrebna da bi bio važan igrač Manchester Uniteda u godinama koje dolaze.”

Diallo, koji je potpisao petogodišnji ugovor, već je primijećen na treninzima sa svojim novim suigračima.

Jedan od tih trenutaka koje su navijači primijetili bio je Bruno Fernandes koji je davao savjete mladom novom igraču Uniteda.

Stručnjak za vijesti o transferima Fabrizio Romano također je u svom Podcast-u ‘Here We Go’ potvrdio da je Diallo ‘zadovoljan’ klubom i Solskjaerom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!