NaslovnicaVijesti(VIDEO) Argentinac dobio poseban tretman: Pogledajte kako je predsjednik PSG-a pozdravio Messija...

(VIDEO) Argentinac dobio poseban tretman: Pogledajte kako je predsjednik PSG-a pozdravio Messija nakon pobjede u Ligi prvaka.

PSG je sinoć ostvario vrlo važnu pobjedu u grupnoj fazi Lige prvaka protiv Manchester Cityja (2-0). Glavna zvijezda utakmice bio je naravno, nitko drugi nego Argentinac Lionel Messi, koji je postigao svoj prvi gol u dresu francuskog giganta.

Argentinac dobio

Na stadionu smo vidjeli veliko oduševljenje navijača i sjajnu atmosferu, a slavlje se nastavilo i u svlačionici. Predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi je svakog igrača pozdravio i poljubio, a zatim je došao do Messija koji je dobio poseban tretman.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Predsjednik mu je prišao sa ogromnim osmjehom na licu, a zatim ga zagrlio i pohvalio za postignuti gol. Primijetili smo da je Messi, za razliku od Neymara i Mbappea jedini ustao kako bi pozdravio svog novog gazdu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!