NaslovnicaVijesti(VIDEO) Arjen Robben postigao svoj prvi gol za Groningen!

(VIDEO) Arjen Robben postigao svoj prvi gol za Groningen!

Prvi pogodak Arjena Robbena u njegovoj drugoj utakmici za FC Groningen bio je tipičan udarac lijevom nogom izvan kaznenog prostora i vidi se koliko je to značilo Nizozemcu.

Arjen Robben postigao

U dobi od 36 godina, Robben je izašao iz mirovine i vratio se u svoj dječački klub, kojem se pridružio kao 12-godišnjak.

Nakon što je debitirao za Groningen kao 16-godišnjak, prije nego što je postao najmlađi strijelac kluba, proživio je osjećaj postizanja golova u zeleno-bijelim bojama 20-ak godina kasnije.

Sa brojem 10 na leđima i ponosno prikazanom kapetanskom trakom, bivši krilni igrač Bayerna i Chelseaja postiže gol u 17. minuti u prijateljskoj utkamici protiv Arminije Bielefeld (1-1).

To mu je bio prvi gol za Groningen od 28. travnja 2002. godine, prije nekih 18 godina.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!