NaslovnicaVijesti(VIDEO) Artetina urnebesna reakcija: Prekinuo slavlje zbog Xhake

(VIDEO) Artetina urnebesna reakcija: Prekinuo slavlje zbog Xhake

Jučerašnji derbi sjevernog Londona ponudio je velike tenzije i nerede nakon utakmice, a reakcija trenera Arsenala Mikela Artete prošla je ispod “radara”.

Susret Tottenhama i Arsenala završio je rezultatom 0:2, čime je gostujući klub nastavio senzacionalan pohod na naslov prvaka Engleske. No, dvoboj su obilježile tenzije kakve ne viđamo tako često.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sve je “zakuhao” Arsenalov vratar Aaron Ramsdale koji se zbog poraza nasmijao Richarlisonu u lice te zaradio čak i udarac navijača. Kako je nastao kaos, odmah je dotrčao temperamentni Granit Xhaka bez kojeg ne može proći niti jedan nered, ako je on akter te utakmice.

Arteta je zajedno s Ramsdaleom slavio veliku pobjedu, no u trenucima slavlja ugledao je Granita Xhaku koji odlazi obračunati se s igračima Tottenhama.

Trener Arsenala odmah je pustio Ramsdalea iz zagrljaja i svim silama potrčao kako bi spriječio Xhaku da napravi neku glupost, što mu nikad nije bilo strano. Arteta je neko vrijeme odvlačio Xhaku od mjesta gdje su se odvijale nemile scene, no na kraju je uspio.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!