NaslovnicaVijesti(VIDEO) Barcelona jučer pustila tigra na stadion. Evo i zašto!

(VIDEO) Barcelona jučer pustila tigra na stadion. Evo i zašto!

Danas je Vitor Roque, nadareni mladi nogometaš iz Brazila, stigao u Barcelonu kako bi započeo novo poglavlje svoje karijere. S ponosom možemo objaviti da je potpisao ugovor s Barcelonom, koji će ga vezati za klub do ljeta 2031. godine. Očekujemo da će ovo brazilsko čudo od djeteta donijeti svježu energiju i izvanredne trenutke na terenu, doprinoseći uspjehu našeg voljenog kluba, napisali su iz Barce.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Otkupna klauzula za izuzetno talentiranog Brazilca iznosit će 500 milijuna eura.

U međuvremenu, Barcelona je objavila video na društvenim mrežama koji prikazuje dolazak talentiranog Brazilca, prikazujući tigra koji korača stadionom Montjuic.

Željeli su predstaviti nadimak svog najnovijeg pojačanja koje je danas potpisalo ugovor s katalonskim divom, kako bi se približili navijačima.

Dakle, nadimak koji nosi Vitor Roque je ‘Tigrinho’, a od početka nove godine službeno će biti na raspolaganju Xaviju Hernandezu.

Ovaj mladić od 18 godina postigao je 21 gol uz osam asistencija u 45 utakmica svih takmičenja za Athletico Paranaense, a Barcelona je za njega platila 40 milijuna eura.

Debitovao je za seniorsku reprezentaciju Brazila, ali nije uspio postići gol.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!