NaslovnicaVijesti(VIDEO) Bijesni Lloris napao Sona, razdvajali ih suigrači!

(VIDEO) Bijesni Lloris napao Sona, razdvajali ih suigrači!

Tottenham je savladao Everton minimalnim rezultatom (1:0), a posljednji susret 33. kola engleske Premier lige obilježio je žestok sukob između Huga Llorisa i Heung-min Sona na poluvremenu.

Lloris napao Sona

Iako su nogometaši Tottenhama vodili na poluvremenu protiv ekipe Evertona sa 1:0, izabranici Josea Mourinha ušli su u verbalni i fizički sukob, a situacija je bila toliko ozbiljna da su suigrači su morali da razdvajaju Llorisa i Sona.

Tottenham je stigao do vođstva protiv Evertona u 24. minutu igre, nakon što je Michael Keane skrenuo loptu u svoju mrežu.

Ipak, detalj koji je u velikoj mjeri privukao pažnju dogodio se nakon što je sudac odsvirao poluvrijeme.

Golman Tottenhama Hugo Lloris dotrčao je do svog suigrača Sona, nakon čega je uslijedio prvo verbalni, a potom i fizički obračun. Ostali igrači Spursa morali su da intervenišu i razdvoje Sona i Lorisa.

Ovom pobjedom Tottenham je stigao do 48 bodova u sezoni, što je dovoljno za 8. mjesto na tabeli, ali “pijevci” su i dalje daleko od četvrtoplasiranog Chelseaja, koji ima devet bodova više.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!