NaslovnicaVijesti(VIDEO) Bijesni navijač Liverpoola traži ostavku Jurgena Kloppa: "Steven Gerrard bi ga...

(VIDEO) Bijesni navijač Liverpoola traži ostavku Jurgena Kloppa: “Steven Gerrard bi ga trebao zamijeniti”

Bijesni navijač Liverpoola zatražio je otkaz Jurgena Kloppa i želi da na mjesto menadžera dođe Steven Gerrard.

Bijesni navijač Liverpoola

Kloppovi Redsi su mučili muku 2021. godine, a poraz od Manchester Cityj (1-4) dolazi nakon poraza od Brightona (1-0).

Većina navijača vjeruje da je ovo velikim dijelom zbog krize sa ozljedama obrambenih igrača, a Klopp je sada na staklenim nogama nakon što je oživio klupsku sreću u posljednjih par godina.

Međutim, uvijek ima onih koji će nakon jednog ili dva poraza odmah tražiti smjenu trenera, a tako je uradio i jedan navijač Liverpoola koji je nazvao talkSPORT i usporedio trenutni pad sa vremenom u kojem je klub vodio Brendan Rodgers.

“Želim da Jurgen Klopp ode”, izjavio je navijač Liverpoola uživo na radiju. “Slušajte moje razloge: sjećate se kada je Liverpool sa Brendanom Rodgersom izgubio 6-1 na gostovanju kod Stoke Cityja?”

“Sada Liverpool ove sezone ima dva užasna poraza: 7-2 od Aston Ville i sada ovo 4-1 od Manchester Cityja. A čak su i izgubili od Brightona i Burnleya na domaćem terenu.”

“Ovo je kriza, ali mislim da je Jurgen Klopp ne može riješiti.”

Kad su radijski voditelji istaknuli da se Klopp suočava s dugotrajnim ozljedama svoja tri braniča, navijač je tvrdio da je predugo čekao da dovede obrambeno pokriće.

“Zašto Jurgen Klopp nije razmišljao: što bi se moglo dogoditi ako se [Virgil] van Dijk ozlijedi? Trebao je dovesti braniče 1. siječnja,” rekao je.

Srećom, navijač David imao je gotovo rješenje za ovu rupu u formi koju je stvorio Klopp na Anfieldu. Rekao je kako bi legenda Liverpoola Steven Gerrard, koji je ove sezone doveo Rangersa na 21 bod ispred Celtica u škotskom Premiershipu, riješio sve probleme Redsa.

“Gerrard će vratiti malo mentaliteta u tim”, objasnio je. “Gerrard je vođa. Trenutno nemamo vođu.

“[Jordan] Henderson nije vođa.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!