NaslovnicaVijesti(VIDEO) Bivši napadač Porta i Atletico Madrida napustio nogomet i postao hip-hop...

(VIDEO) Bivši napadač Porta i Atletico Madrida napustio nogomet i postao hip-hop umjetnik!

Nekada sjajan napadač Porta, Jackson Martinez sada je krenuo u sasvim drugačiju karijeru.

Prije nego što se bilo koji navijač Arsenala upusti u još jednu raspravu na Twitteru o tome koliko ima godina, bivši kolumbijski reprezentativac sada ima 34 godine i nema klub.

U siječnju je potpisao dvogodišnji ugovor sa Portimonenseom, ali su ga ozljede poremetile, te je napustio klub u kolovozu ove godine.

Martinez je izjavio da se želi vratiti u svoj prvi profesionalni klub Independiente Medellin u ovoj fazi svoje karijere.

Vratio se kući, ali sada je naizgled napustio teren i zamijenio ga mikrofonom. Sada vrijeme provodi u studiju kao kršćanski rep umjetnik.

To je strast kojom se bavi već nekoliko godina, jer je u rujnu 2018. godine objavio album od sedam pjesama pod nazivom No Temere – što znači ‘Neću se bojati’.

Njegov je fokus u potpunosti na njegovim glazbenim podvizima ovih dana – a prošli tjedan je objavio službeni video sa novom pjesmom ‘Escucha’.

Dramatična je to promjena u karijeri za igrača koji je u tri sezone za Porto postigao 94 gola, a potom osigurao transfer u Atletico Madrid za 35 milijuna eura.

Odigrao je samo 15 utakmica za momčad Diega Simeonea, ali je postao jedno od mnogih velikih imena koja odlaze u kinesku Super ligu kada se 2016. godine pridružio Guangzhou Evergrandeu.

Njegova forma u Portu nedvojbeno je ipak bila njegov vrhunac, jer je Martinez u 16 nastupa postigao samo četiri gola – ozljede gležnja koje su ga pratile u sezonama 2017. i 2018. godine prije nego što mu je na kraju raskinut ugovor.

Žalosno je to što mu se dogodilo, ali čini se da je pronašao nešto u čemu istinski uživa. Zapravo su ozljede te zbog kojih je počeo stvarati glazbu.

Rekao je Vamosu: “U kritičnom trenutku moje karijere, kad sam imao dvije operacije, zbog čega sam dvije godine bio van terena bez natjecanja i u to se vrijeme malo više posvetio pisanju i donio odluku o izdavanju prvog albuma.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!