NaslovnicaVijestiVIDEO: Bivši napadač Stuttgarta i Schalkea uhvaćen u preljubu

VIDEO: Bivši napadač Stuttgarta i Schalkea uhvaćen u preljubu

Bivši reprezentativac Rumunjske i nekadašnji napadač Stuttgarta i Schalkea, Ciprian Marica, dospio je u vrlo neprijatnu situaciju, pošto je isplivao snimak na kojem je uhvaćen u preljubu.

Snimak koji je nastao u kolovozu prošle godine u jednom hotelu u Cluju napravio je upravo muž žene sa kojom je Marica imao aferu, a nedavno se pojavio u rumunjskim medijima.

Suprug pomenute žene Florin Muntean je očito znao za lokaciju na kojoj su se vidjeli ovo dvoje, pa je uredno ušao u hotel, popeo se do sobe 509 i pokucao na vrata, sa kamerom koje je sve vrijeme bila uključena.

Marica je uhvaćen sa peškirom oko struka, te je mirno pokušao da riješi ovu vrlo neprijatnu situaciju, ali bezuspješno, nakon čega je izašla i žena, koja je morala da sasluša pridike supruga.

Rumunjski mediji objavili su da se par nakon toga razveo, a nije poznato kako je Marica izgladio ovu neprijatnost sa svojom suprugom Joannom, sa kojom ima i dvoje djece. Pored bundesligaša, Marica je igrao još za Dinamo iz Bukurešta, Shakhtar, Getafe i Konyaspor, a karijeru je završio u dresu Steaue.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!