NaslovnicaVijesti(VIDEO) Bizaran autogol Norwichovog stopera

(VIDEO) Bizaran autogol Norwichovog stopera

“Kanarinci” su zabilježili još jedan neuspjeh, ovaj put protiv Burnleya na svom terenu, a jedan od detalja koji je obilježio utakmicu svakako je bizaran autogol stopera Norwicha.

bizaran autogol

Nogometaši Burnleya savladali su Norwich sa 2:0 u prvoj utakmici 37. kola engleske Premier lige. Burnley je iskoristio katastrofalnu partiju ekipe koja je već ispala u Championship, i došao do laganog trijumfa.

Domaćin je već u prvom poluvremenu ostao sa dva igrača manje, pošto su direktna isključenja zaradili Emiliano Buendia i Josip Drmić. Burnley je to iskoristio i u petom minutu nadoknade prvog dijela došao do vođstva, a strijelac je bio Chris Wood.

Uprkos brojčanoj nadmoći i terenskoj inicijativi, gosti nisu mogli da slome otpor domaćih sve do 80. minuta, kada im je svesrdno pomogao stoper Norwicha Ben Godfrey, postigavši gotovo bizaran autogol.

Nakon jednog bezopasnog centaršuta sa lijeve strane, Godfrey je reagovao izuzetno nespretno, i potpuno neometan skrenuo loptu u vlastitu mrežu sa ivice peterca, iako u radijusu od gotovo 10 metara nije bilo niti jednog protivničkog igrača.

Norwich je zabeležio deveti uzastopni poraz u Premier ligi i odavno je poznato da se vraća u Championship, dok je Burnley deveti sa 54 boda.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!