NaslovnicaVijesti(VIDEO) Bizarna situacija u Turskoj: Crveni karton kakav nikada niste vidjeli!

(VIDEO) Bizarna situacija u Turskoj: Crveni karton kakav nikada niste vidjeli!

Jedna od najbizarnijih situacija u nogometu ove sezone dogodila se u turskom prvenstvu između Besiktasa i Sivasspora.

Bizarna situacija

Besiktas je u toj utakmici ostvario pobjedu od 3-0, a poveli su sa neregularnim golom, s obzirom da je im je na početku te akcija lopta pobjegla u aut, ali to suci nisu vidjeli.

Na kraju prvog poluvremena igrači Sivasspora su napali suca, a jedini je Arslan dobio karton nakon što je donio mobitel i pokazivao sucu fotografiju na kojoj se vidi da je lopta izašla. Zbog tog prigovora Arslan je dobio prvi žuti karton, a nakon toga je pobijesnio i bacio telefon od zemlju, nakon čega mu sudac pokazuje i drugi žuti karton.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!