NaslovnicaVijesti(VIDEO) Branič Lazija dobio crveni karton zbog ugriza igrača Leccea!

(VIDEO) Branič Lazija dobio crveni karton zbog ugriza igrača Leccea!

Laziov branič Patricio Gabarron Gil, poznat kao Patric je dobio crveni karton zbog ugriza protivničkog igrača. Igrač Leccea Guilo Donati bio je žrtva ugriza, a VAR je odmah poslao igrača Lazija van terena.

Branič Lazija dobio

Ugriz se ranije događao u nogometu, ali ovo je prvi put da se Luis Suarez ne spominje.

Lazio je izgubio utakmicu sa 2-1, a momčad sa sjedištem u Rimu polako ispušta bodove. I dalje su drugi i imaju četiri boda više od Intera sa utakmicom više.

Sedam bodova su iza Juventusa, a čini se da je sada gotovo nemoguće da ih sustignu. No, najluđi element igre nije bio rezultat, daleko od toga.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!