NaslovnicaVijesti(VIDEO) Brazilski nogometaš optužen za pokušaj ubojstva nakon što je udarao suca...

(VIDEO) Brazilski nogometaš optužen za pokušaj ubojstva nakon što je udarao suca nogom u glavu!

Brazilski nogometaš o kojem smo jučer pisali uhapšen je i optužen za pokušaj ubojstva, jer je udario suca u glavu dok je bio na zemlji.

Brazilski nogometaš optužen

Suca utakmice Rodriga Crivellara brutalno je napao igrač Sao Paula RS William Ribeiro, koji je nakon što je sudac pao na travnjak, udarao ga nogama u glavu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sudac je hitno prevezen u lokalnu bolnicu u Venanciju Airesu i sada je navodno pri svijesti, iako ga liječnici i dalje pomno prate.

Što se tiče ostatka utakmice, prekinuta je kako bi obuzdali Ribeira u ponovnom napadu na suca.

Ono što je potaknulo ovaj bolesni incident ostaje nepoznato, iako se užasni trenutak dogodio samo nekoliko minuta nakon što je sudac Crivellaro odlučio ne dosuditi slobodan udarac za Ribeirovu momčad.

Na snimkama zastrašujućeg incidenta Ribeiro je udarao Crivellara u glavu. Dok je nakon toga vozilo hitne pomoći izašlo na teren kako bi suca odvezli u bolnicu, Ribeiro je otišao niz tunel gdje ga je na kraju zadržala vojna policija.

A prema više izvješća, sada je optužen za pokušaj ubojstva.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!