NaslovnicaVijesti(VIDEO) Brazilski nogometaš uhapšen nakon što je nokautirao suca u šokantnom napadu!

(VIDEO) Brazilski nogometaš uhapšen nakon što je nokautirao suca u šokantnom napadu!

Brazilski noometaš uhićen je zbog nanošenja šokantnih ozljeda sucu. U ponedjeljak je gostovanje Sao Paula RS protiv Guranija prekinuto kada je njihov igrač William Ribeiro udario suca u glavu dok je ležao na travnjaku.

Brazilski nogometaš uhapšen

Gurani je pobijedio 1-0, a sudac Rodrigo Crivellaro svirao je prekršaj u ranoj fazi drugog poluvremena. Ribeiro je bio potpuno bijesan odlukom i napao je suca, koji je pao na zemlju, a zatim ga udario nogom u glavu nakon čega je pao u nesvijest i odvezen je u bolnicu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na zastrašujućim snimkama igrači Guranija zadržali su Ribeira i ubrzo je na teren stigla interventna policija. Došla je i hitna pomoć koja je liječila suca, koji je potpom prebačen u obližnju ustanovu u Venancio Airesu.

Lokalni izvještaji kažu da je došao sebi, ali da ga ipak trebaju posjetiti liječnici.

Što se tiče napadača, odmah je priveden i odveden u lokalnu policijsku postaju te se suočava sa ozbiljnim kaznenim prijavama.

Delvid Goulart Pereira, predsjednik Sao Paula RS, potvrdio je da je Ribeirov ugovor raskinut.

“Točno na dan kada se cijela crveno-zelena obitelj okupila na proslavi 113. godišnjice Sao Paula RS, naš klub se suočio s jednom od najtužnijih epizoda u svojoj povijesti, sudbonosnom scenom koja je šokirala sve ljude koji vole ne samo nogomet Gaucho, već i sve oni koji jednostavno vole sport.

“Budite uvjereni, žao nam je i duboko nas je sram. Šaljemo sve isprike pretučenom sucu i njegovoj obitelji, kao i općenito javnosti zbog žalosnog prizora koji smo vidjeli danas.

“Ugovor sportaša koji je počinio prekršaj se raskida. Nadalje, bit će poduzete sve moguće pravne mjere u vezi s incidentom.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!