NaslovnicaVijesti(VIDEO) Bruno Fernandes optužen za najgore simuliranje ove sezone!

(VIDEO) Bruno Fernandes optužen za najgore simuliranje ove sezone!

Mnogi navijači vjeruju da je veznjak Manchester United Bruno Fernandes trebao dobiti žuti karton zbog simuliranja u prvom poluvremenu nedeljnog okršaja u polufinalu FA kupa protiv Chelseaja.

Bruno Fernandes

Portugalski internacionalac je prvi put okusio poraz u dresu Uniteda, nakon što su golovi Oliviera Girouda, Masona Mounta i autogol Harryja Maguirea bili dovoljni za pobjedu od 3-1 za ekipu Frank Lamparda.

Fernandes je uspio postići penal u 85. minuti za utjehu, ali uprkos tome što je postigao devet golova ove sezone, glavna tema na utakmici je bilo njegovo simuliranje.

Manchester United svoju sljedeću utakmicu igra protiv West Hama gdje su veliki favoriti sa koeficijentom 1.22, s obzirom da se bore za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!