NaslovnicaVijesti(VIDEO) Carles Puyol podijelio video u kojem mu je šut Roberta Carlosa...

(VIDEO) Carles Puyol podijelio video u kojem mu je šut Roberta Carlosa umalo ‘otkinuo glavu’!

Carles Puyol podijelio je snimak sjajnog spašavanja gola sa gol crte, gdje je skinuo bombu Roberta Carlosa i sretan je što mu je glava ostala na ramenima.

Carles Puyol podijelio

Carlos je možda bio lijevi bek, ali je jednako bio poznat po svom slobodnom udarcu za Brazil protiv Francuske i općenitim napadačkim vještinama.

Bivši branič Real Madrida mogao je udariti loptu vrlo snažno i nitko to ne zna bolje od Puyola. Bivši igrač Barcelone podijelio je na Instagramu isječak iz utakmice El Clasica u kojem je šut Carlosa pogodio njegovu glavu, dok je pokušavao spasiti gol: “Danas sam našao ovaj video, nikada ga prije nisam vidio iz ove perspektive. Roberto, umalo si mi otkinuo glavu, prijatelju.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!