NaslovnicaVijesti(VIDEO) Cenzurirani govor bijesnog Kloppa: "Gotovi smo."

(VIDEO) Cenzurirani govor bijesnog Kloppa: “Gotovi smo.”

Ekipa Jurgena Kloppa je u derbiju devetog kola Premier lige bez gotovo cijele obrane i kapetana, te najboljeg strijelca ostvario pobjedu od 3-0 protiv Leicestera. Uprkos toj pobjedi njemački stručnjak je bio bijesan.

Nakon te pobjede je Jurgen Klopp za nositelje televizijskih prava iskoristio šansu da kaže ono što mu je na umu. Njemački stručnjak je ogorčen jer se njegovi, ali i igrači ostalih klubova konstantno troše ozljedama, umorom i bolestima u ovom pretrpanom rasporedu, koji je dodatno pojačan zbog koronavirusa.

Jurgen Klopp glavne krivce vidi u televizijskim kućama koje inzistiraju da se igraju sve utakmice, kako u klubovima, tako i u reprezentacijama. Televizijske kuće to rade kako bi im se isplatila plaćena televizijska prava, a u ovom intervju se Nijemac obrušio na BT Sport. Njegove izjave u Engleskoj, te ostatku Europe gledatelji nisu mogli čuti ni vidjeti. Svijet je za njih znao samo preko američkog NBC-a.

“Ako se vi i BT Sport ne dogovorite, mi smo svi gotovi. Ako nastavimo igrati srijedom i četvrtkom navečer u euro kupovima i za reprezentacije, a onda subotom i nedjeljom u podne u Premiershipu, nisam siguran da ćemo sezonu završiti s 11 zdravih igrača. Znam da vas nije briga za to, to i je problem.”

“Ne govorim ovo samo zbog nas, Liverpoola, nego zbog svih igrača. Igrača Engleske koji idućeg ljeta predstavljaju ovu zemlju na Euru. Evo, čini se da je za vikend Saka ozlijedio koljeno na utakmici Premiershipa, nakon što je prije toga u samo tjedan dana igrao čak tri utakmice za Englesku.”

“Govore nam da rotiramo igrače. Koje to igrače? Ostala su nam samo djeca!”

“Ako mi netko još jednom spomene televizijska prava, stvarno ću poludjeti. Treba poštovati potpisane ugovore s televizijskim kućama, ali oni nisu napravljeni ni potpisani za vrijeme korona sezone. Svi se moramo prilagoditi novoj situaciji pa tako i sada tu pričamo s maskama. Sve se promijenilo, život se promijenio, samo isti ostaju ugovori s televizijskim kućama, koje na svaki prigovor odgovaraju: ‘To je naše i mi to ne puštamo.’ Molim?!”

Jurgen Klopp je u utakmici sa Leicesterom izgubio još jednog igrača zbog ozljede, nakon što je Naby Keita napustio teren šepajući u 53. minuti utakmice. Izgleda da je ozlijedio koljeno. Prije njega je ostao bez Virgila van Dijka prošlog mjeseca, dok su njega pratili Trenet Alexander-Arnold, Joe Gomez, Jordan Henderson, Fabinho i Mohamed Salah.

Zbog toga je Jurgen Klopp i pobijesnio, što mu je dalo dodatni razlog da sprovede jedan ovakav intervju u kojem je napao televizijske kuće.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!