NaslovnicaVijesti(VIDEO) Četiri nova driblinga dodana na FIFA-i 22!

(VIDEO) Četiri nova driblinga dodana na FIFA-i 22!

Potvrđeno je da su dodana četiri nova driblinga na FIFA-u 22. U utorak je EA Sports objavio detalje o gameplayu za novu FIFA-u, a producenti su dali uvid u mnogo poboljšanja i izmjene na kojima su radili.

I osim promjena, igrači će sada moći nadmudriti protivnika sa četiri nova driblinga kada FIFA bude objavljena 2. listopada.

Nema previše informacija o njima, ali postoji isječak u kojem mlada zvijezda Real Madrida Vinicius Junior obilazi igrače Atletico Madrida sa driblingom koji se zove ‘Scoop Turn Fake’.

Pored toga su uveli i Four Touch Skill, First Time Spin i Skill Bridge driblinge.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!