NaslovnicaVijesti(VIDEO) Četiri nova driblinga dodana na FIFA-i 22!

(VIDEO) Četiri nova driblinga dodana na FIFA-i 22!

Potvrđeno je da su dodana četiri nova driblinga na FIFA-u 22. U utorak je EA Sports objavio detalje o gameplayu za novu FIFA-u, a producenti su dali uvid u mnogo poboljšanja i izmjene na kojima su radili.

I osim promjena, igrači će sada moći nadmudriti protivnika sa četiri nova driblinga kada FIFA bude objavljena 2. listopada.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Nema previše informacija o njima, ali postoji isječak u kojem mlada zvijezda Real Madrida Vinicius Junior obilazi igrače Atletico Madrida sa driblingom koji se zove ‘Scoop Turn Fake’.

Pored toga su uveli i Four Touch Skill, First Time Spin i Skill Bridge driblinge.

UZMI BONUS DOBRODOŠLICE!

Najnovije vijesti

Lionelu Messiju će biti zabranjeno igrati za Barcu sve do siječnja!?

0
Lionelu Messiju bi moglo biti zabranjeno da igra za Barcelonu do siječnja zbog teške finansijske situacije u klubu. Iako je Messi trenutno slobodan igrač nakon...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!