NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ciro Immobile ostao bez šorca tijekom proslave nakon osvajanja Europskog prvenstva!

(VIDEO) Ciro Immobile ostao bez šorca tijekom proslave nakon osvajanja Europskog prvenstva!

Ciro Immobile tijekom slavlja nakon osvajanja Europskog prvenstva ostao bez šorca. Italija je unedelju pobijedila Englesku u dramatičnom izvođenju penala na stadionu Wembley.

Ciro Immobile ostao

Cijela je momčad Italije u nevjerojatnim scenama proslavila svoj trijumf na terenu. Ali, poštedite Immobilea svojih kritika nakon što je doživio ponižavajuće iskustvo tijekom proslave svoje ekipe.

Ekipa je trčala prema dijelu tribine gdje su se nalazili njihovi navijači i izvela poznato Jurgen Klinsmann slavlje. Bacili su se na teren i klizali prema aut liniji, a u tom trenutku je skliznuo i šorc Cire Immobilea koji je pokazao svoje bijele bokserice.

Na brzinu ih je povukao natrag prije nego što je nastavio uživati u ostatku proslave.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!