NaslovnicaVijesti(VIDEO) Cristiano Ronaldo ljutito uzeo loptu u ruke i napucao je nakon...

(VIDEO) Cristiano Ronaldo ljutito uzeo loptu u ruke i napucao je nakon sučeve odluke, trener ga zamijenio

Cristiano Ronaldo ponovno je bio u središtu pozornosti tijekom četvrtfinala Kupa Saudijske Arabije između Al Nassra i Al Abhe. Portugalac ponovno nije zabio gol, ali je po tko zna koji put pokazao nedolično ponašanje na terenu, pa je čak i zamijenjen u završnici susreta.

Zanimljiva situacija viđena je u prvom poluvremenu kada je Ronaldo dobio žuti karton zbog bijesnog napucavanja lopte nakon što je sudac odsvirao kraj prvog poluvremena.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mnogi se pitaju što se događa s Ronaldom koji u posljednje vrijeme sve češće pokazuje izljeve frustracije i olako gubi kontrolu. Dokaz tome je i izmjena u 87. minuti koja je bila popraćena izrazitim nezadovoljstvom koje je pokazao.

Ronaldo je sa Al Nassrom potpisao ugovor do ljeta 2025. godine, a u Riyadhu će zaraditi pravo bogatstvo. Ronaldova osnovna plaća u bit će oko 70 milijuna eura, no zajedno s bonusima i sponzorskim ugovorima Portugalac će zarađivati ​​200 milijuna eura godišnje, odnosno 500 milijuna za cijeli ugovor.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!