NaslovnicaVijesti(VIDEO) Cristiano Ronaldo ostao zapanjen: Pogledajte kakav poklon mu je uzela Georgina...

(VIDEO) Cristiano Ronaldo ostao zapanjen: Pogledajte kakav poklon mu je uzela Georgina Rodriguez!

Cristiano Ronaldo je kao što smo već i pisali proslavio svoj 35. rođendan u srijedu, a Georgina Rodriguez, njegova ljepša polovina je sigurno pogodila sa poklonom.

Cristiano Ronaldo ostao

Bio je to uobičajen dan portugalske superzivijezde, nakon što je objavio kako je zauzet na svoj rođendan na treninzima u Juventusu.

Međutim, uspio je naći vremena za uživanje u svom rođendanu, jer je naizgled imao večernji izlazak sa svojom ljepšom polovicom, a noć je završila prilično skupocjenim poklonom.

Kao što se vidi u videu ispod, Ronaldo izgleda iskreno zapanjen i iznenađen dok ga pozdravljaju prijatelji sa luksuznim automobilom parkiranim nasred ulice s ogromnom crvenom trakom na njemu.

Prema pisanju Daily Maila, on je sada ponosni vlasnik Mercedes AMG G63 za koji se govori da vrijedi oko 114.336 funti.

Par je bio aktivan na Instagramu kako bi podijelio više trenutaka svoje noći sa Cristiano Ronaldo Juniorom, koji je također bio tu, pa mora se reći da to nije loš način za proslavu 35 godine života.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!