NaslovnicaVijesti(VIDEO) Cristiano Ronaldo plakao kao dijete u svlačionici Juventusa nakon neuspjeha u...

(VIDEO) Cristiano Ronaldo plakao kao dijete u svlačionici Juventusa nakon neuspjeha u Ligi prvaka!

Nakon što je procurio video sa Amazonovog dokumentarca o Juventusu u kojem Cristiano Ronaldo urla na svoje suigrače (POGLEDAJ OVDJE), sada je objavljen i video na kojem se vidi kako Portugalac plače kao dijete u svlačionici Juventusa nakon ispadanja iz Lige prvaka.

Ronaldo je urlao na prvom poluvremenu utakmice protiv Porta u Torinu, gdje je Juve gubio sa 1-0 i to nakon što su izgubili 2-1 u prvoj utakmici u Portugalu. Njegovo urlanje je na kraju dalo ploda, nakon što je Juventus preokrenuo stvari u drugom poluvremenu i pobijedio sa 2-1. Imali su i igrača više, ali do kraja su uspjeli pobijediti samo 3-2 što nije bilo dovoljno, jer je Porto prošao zbog više golova u gostima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon ispadanja, kamere su snimile Cristiana Ronalda kako plače kao dijete. Pokrio je lice ruama i doslovno jecao.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!