NaslovnicaVijesti(VIDEO) Čudesni 16-godišnjak srušio rekord star 106 godina. Posvetio ga Haalandu!

(VIDEO) Čudesni 16-godišnjak srušio rekord star 106 godina. Posvetio ga Haalandu!

Sinoć u 34. kolu brazilskog prvenstva Palmeiras je pobijedio Athletico Paranaensea sa 3-1 i došao na korak od naslova prvaka. Gubili su na poluvremenu, ali sve se to promijenilo u drugom dijelu nakon što je ušao čudesni 16-godišnjak Endrick.

U 60. minuti je napravio sve kod gola za 1-1, ali je gol prepisan 12 godina starijem suigraču Gustavu Scarpi. Međutim, 11. minuta kasnije Rony ubacuje loptu u kazneni prostor, a Endrick povećava vodstvo na 2-1, nakon čega je mladi Brazilac proslavio u stilu svog idola Erlinga Haalanda, kojeg je također označio u svom storiju.

Ovo je bio prvi profesionalni gol Endricka u petom nastupu za Palmeiras, a sa 16 godina i tri mjeseca postaje najmlađi strijelac slavnog kluba od 1916. godine.

Endrick je sada meta svih velikih klubova iz Europe među kojima se najviše spominju PSG i Real Madrid.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!