NaslovnicaVijesti(VIDEO) Da li je ovo asistencija sezone u La Ligi?

(VIDEO) Da li je ovo asistencija sezone u La Ligi?

Lucas Ocampos je uspio napraviti asistenciju sezone za Sevillu protiv Real Betisa u prvoj utakmici nakon pandemije koronavirusa.

Da li je ovo asistencija

Ocampos nije gubio vrijeme da impresionira, nakon što se La Liga vratila u četvrtak nakon tromjesečne suspenzije zbog korone.

Argentinski krilni igrač postigao je gol iz penala, a potom odigrao sjajnu ulogu u drugom golu svoje ekipe.

Ocampos je izveo odlično dodavanje iz kornera, a Fernando je glavom krenuo iz blizine.

Španjolski nogometni stručnjak Graham Hunter je nahvalio Ocamposovu nevjerojatnu asistenciju, nazivajući je asistencijom sezone.

Pobjeda Seville od 2-0 nad Real Betisom zadržalo ih je na trećem mjestu u ligi, četiri boda prednosti ispred Real Sociedada i šest bodova iza Real Madrida.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!