NaslovnicaVijesti(VIDEO) Da li je ovo moguće? Igrač Lyon dobio žuti karton zbog...

(VIDEO) Da li je ovo moguće? Igrač Lyon dobio žuti karton zbog driblinga!

Lucas Paqueta je dobio žuti karton na utakmici između njegovog Lyona i Troyesa (3-1) zbog pokušaja driblnga. Zvijezda Lyona je pokušala prebaciti loptu suparniku preko glave i izvesti dribling poznat kao rainbow flick, ali je protivnik uspio izbaciti loptu u aut.

Tada je sutkinja Stephanie Frappart zaustavila igru i dala Paqueti žuti karton.

Još uvijek nije poznato da li je Brazilac dobio žuti karton zbog ponižavanja protivnika ili je to bilo zbog odmahivanja rukom prema sutkinji koja ga je htjela samo upozoriti.

Neymar se također oglasio o ovom incidentu, gdje je rekao: “Jako je tužno. Dobiti žuti karton zbog driblinga zaista ne mogu da vjerujem. Dribling je dribling, nebitno je na kojem dijelu terena i u kojoj minuti se izvodi. Nešto slično se i meni dogodilo prošle sezone. Ne razumijem razloge. Izgleda da je došao kraj slavne Joge bonito. Uživajte dok još možete.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!