NaslovnicaVijesti(VIDEO) Da li je to Frank Lampard potvrdio transfer Havertza?

(VIDEO) Da li je to Frank Lampard potvrdio transfer Havertza?

Trener Chelseaja Frank Lampard nasmiješio se kada su ga pitali o transferu za Kaija Havertza, a neki navijači Chelsea misle da je on time potvrdio interes kluba.

Da li je to Frank Lampard

Pogledajte videozapis dolje sa Hayters TV-a kako Lampard nije isključio dogovor za Kaija Havertza, mada je, čini se, nije želio da razgovara o igračima iz drugih timova.

Lampard je inzistirao da neće razgovarati o Havertzu, ali činilo se da se Chelseajev menadžer trudio sakriti osmijeh kada je upitan o nedavnim glasinama o trasferu u koji je umiješana zvijezda Bayera Leverkusena.

Pogledajte ispod i prosudite sami.

Chelsea u srijedu igra protiv Liverpoola u gostima, gdje će se boriti za bodove koji će im značiti u borbi za Ligu prvaka. Koeficijent na pobjedu Chelseaja u toj utakmici iznosi 3.50, što uopšte nije loše s obzirom da Liverpoolu bodovi nisu prijeko potrebni.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!