NaslovnicaVijesti(VIDEO) Dan kada je 19-godišnji Lionel Messi uništio Roberta Carlosa i Fabija...

(VIDEO) Dan kada je 19-godišnji Lionel Messi uništio Roberta Carlosa i Fabija Cannavara!

Lionel Messi je bio potpuno izvan ovog svijeta u dobi od 19 godina, čineći da neki od najboljih igrača na svijetu izgledaju kao amateri.

Argentinac je debitirao u sezoni 2004/05, ali bila je to sezona 2006/07 kada je nosio broj 19 na svom dresu, kada je istinski i počeo briljirati.

Zabio je 17 golova u 36 utakmica u svim natjecanjima i stvorio je nevjerojatnu magiju na desnoj strani. Dio tog pukog apsurda dogodio se protiv Real Madrida na Santiago Bernabeu.

Iako je Real pobijedio sa 2-0 zahvaljujući golovima Raula i Ruuda van Nistelrooya, Messi je došao na naslovnice svih novina zbog načina na koji je uništio Roberta Carlosa i Fabija Cannavara.

Videozapis na kojem Messi ponižava spomenute igrače obišao je društvene mreže i nevjerojatno je koliko je bio neustrašiv i nadaren u tako mladoj dobi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!