NaslovnicaVijesti(VIDEO) Na današnji dan prije 11 godina, Arsenalov Andrey Arshavin uništio Liverpoola...

(VIDEO) Na današnji dan prije 11 godina, Arsenalov Andrey Arshavin uništio Liverpoola na Anfieldu!

Sa četiri spektakularna gola iz točno četiri šuta, Arsenalov Andrey Arshavin je uništio nade Liverpoola za naslov u travnju 2009. godine, gdje su imali jedan od najboljih nastupa na Anfieldu.

Na današnji dan

Nevjerojatni Rus je bio nezaustavljiv, kažnjavao je ekipu Rafe Beniteza u remiju od 4-4. Navijači Arsenala bili su u zemlji snova nakon što su vidjeli što njihovo pojačanje od 15 milijuna funti može uraditi.

Njegov prvi udarac je bio od stativu – što je dalo Topnicima vodstvo na poluvremenu. Ali nitko nije mogao vidjeti što slijedi u nevjerojatnom drugom poluvremenu.

Liverpool je zasluženo preuzeo kontrolu sa 2-1, saom što je Arshavin postigao dva puta u tri minute. Da bi izjednačio rezultat, tada je Arbeloa postigao gol nakon što je lansirao nezaustavljivu raketu pored Lukasza Fabianskog.

Poljak je na golu vidio da Arshavin sada igra kao brazilski Ronaldo i portugalski Ronaldo u kombinaciji – tako da je samo mogao pratiti kako 27-godišnjak postiže hat-trick.

Fernando Torres je izjednačio za 3-3, ali je Arsenal u 90. minuti uhvatio Liverpoola na kontru, Theo Walcott je istrčao na loptu i uposlio Arshavina koji je postigao svoj četvrti gol na utakmici. Bilo je još vremena da Liverpool postigne za 4-4 u zaustavnom vremenu, ali šteta je već bila učinjena.

Benitezova momčad pobijedila je Manchester United 4-1 na Old Traffordu u ožujku kako bi otvorila utrku naslova Premier lige. Ali Arshavin je nesmetano umanjio njihov sjajan oblik forme.

Nažalost, ostatak svog vremena igrao je vruće i hladno u sjevernom Londonu, prije nego što se vratio u Zenit Sankt Petersburg 2012. godine.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!