NaslovnicaVijesti(VIDEO) David Abraham zamijenio dres sa sucem nakon posljednje utakmice u Bundesligi!

(VIDEO) David Abraham zamijenio dres sa sucem nakon posljednje utakmice u Bundesligi!

Branič Frankfurta David Abraham ovog je vikenda priveo kraju svoju karijeru u Bundesligi – obilježivši utakmicu tako što je zamijenio dres sa sucem.

David Abraham zamijenio

Ovaj 34-godišnjak je proveo osam godina u Njemačkoj, ali se vraća u rodnu Argentinu kako bi bio sa obitelji.

Nakon pobjede nad Schalkeom u nedelju navečer (3-1), Abraham je odlučio preskočiti zamjenu dresa sa igračima i umjesto toga izabrao je suca Manuela Grafea.

Abraham i Grafe, zajedno sa ostalim sucima iz ovog meča, čak su i pozirali u tunelu na kraju utakmice.

Iako će Abraham još uvijek igrati za rodni klub Huracan Chabas, njegov odlazak iz Frankfurta označava kraj jedne ere.

Jedan od najdosljednijih braniča njemačkog nogometa, Abraham je postao ključni igrač u ligi. Za magazin Kicker za Bundesliga.com podsjetio je: “U siječnju 2013. odigrao sam prvu utakmicu u Njemačkoj za Hoffenheim, u Frankfurtu. Sjećam se kako sam gledao navijače i pozadinu s klupe – bilo je nevjerojatno. Navijači su stvorili pravu atmosferu i cijelu utakmicu bili sa svojim timom.

“Tada sam pomislio:” Čovječe, bilo bi sjajno jednog dana zaigrati za Eintracht “. Dvije i pol godine kasnije stigla je ponuda. Napustio sam rodni grad kad sam bio tinejdžer. Otac sam četiri i pol godine i sina sam viđao vrlo malo, pogotovo od početka pandemije. Ništa ne može zamijeniti gledanje vašeg sina kako odrasta.”

Utakmica je također bila značajna jer je obilježila prvu utakmicu Luke Jovića u Frankfurtu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!