NaslovnicaVijesti(VIDEO) David Luiz ima novi hobi: Njegovi magični trikovi dostigli milionske preglede!

(VIDEO) David Luiz ima novi hobi: Njegovi magični trikovi dostigli milionske preglede!

Arsenalov branič David Luiz naizgled ima novi hobi tijekom pandemije koronavirusa, gdje je otkrio svoj najnoviji magični trik.

David Luiz ima

Brazilski internacionalac je prošli tjedan pokrenuo niz magičnih trikova što je naravno postavljao na društvene mreže, najviše na Instagram, gdje ima milionske preglede.

Izgrađujući stražnjicu tog uspjeha, objavio je svoj posljednji trik u kojem se vidi da se potrudio za uskrsnu tematiku.

Kao što se vidi u videu ispod, 32-godišnjak navodno radi neke trikove sa loptom, a zatim kada je šutne prema kameri, ona eksplodira i iz nje izađu slatkiši.

Bez obzira na to koju aplikaciju ili softver koristi za izradu ovih videozapisa, jasno je da je odabrao novi hobi i možda će nas počastiti sa još kojim trikom dok se ova karantena ne završi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!