NaslovnicaVijesti(VIDEO) Diego Costa se nakon pobjede protiv Liverpoola pretvarao da kašlje i...

(VIDEO) Diego Costa se nakon pobjede protiv Liverpoola pretvarao da kašlje i ima koronavirus!

Napadač Atletico Madrida Diego Costa je nakon utakmice protiv Liverpoola prolazio pored novinara u tunelu i kašljao je, pretvarajući se da ima koronavirus.

pretvarao da kašlje

Španjolski divovi su osigurali pobjedu u srijedu navečer nad Redsima sa 4-2 u osmini finala Lige prvaka, izbacivši vladajuće europske prvake izvan konkurencije.

Dogodilo se to dok se izbijanje koronavirusa i dalje pogoršava, s tim da se kriza službeno naziva pandemija, jer zemlje širom svijeta očajnički pokušavaju riješiti problem.

Budući da se utakmice u Italiji prekidaju i odgađaju, te se igraju iza zatvorenih vrata, prijavljuju se i slučajevi visokog profila, gdj je Juventusov branič Daniele Rugani jedan od pozitivno testiranih na virus.

Međutim, unatoč toj ozbiljnosti i zabrinutosti, Costa je smatrao da je bilo smiješno prošetati se kroz tunel prepun novinara na Anfieldu i pretvarati se da kašlje na novinare dok je prolazio.

Ne iznenađuje što je španjolski napadač u četvrtak ujutro bio izložen dosta kritika zbog svojih postupaka na društvenim medijima i u britanskim novinama.

Očito to nije prošlo dobro, jer se i on jedini nasmijao u snimku, a nada se da se koronavirus kriza neće pogoršati postavljanjem upitnika zbog odluke da se navijači na Anfield u srijedu navečer puste unatoč svim mjerama koje se poduzimaju u drugim utakmicama.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!