NaslovnicaVijesti(VIDEO) Divljački start Neymara: Namjerno dobio crveni karton kako bi mogao ići...

(VIDEO) Divljački start Neymara: Namjerno dobio crveni karton kako bi mogao ići na karneval u Riju!

Da li je ovo stvarno moguće? Da li je ovo zaista realno? Pa iskreno, više ne znamo što da mislimo. Neymar je sve nezainteresovaniji za nogomet u Francuskoj, a to nam govore i njegovi postupci na utakmicama.

Divljački start Neymara

Prije svega, bio je sumnjivo ozlijeđen za svoj rođendan i tako je već tri godine zaredom, otkako je stigao u PSG.

Zatim se sada huška kako bi mogao ići na karneval u Riju, pa da je to razlog njegovog starta nad igračem Bordeauxa, znajući da već ima jedan žuti karton.

Neymara ovog vikenda definitivno nema na utakmici protiv Dijona, a francuski mediji su prije par dana pisali kako će on propustiti karneval u Riju nakon šest godina, ali čini se da su pogriješili.

Karneval u Riju počinje u petak i Neymar će definitivno dobiti šansu da ode barem nekoliko dana, što se sigurno neće svidjeti navijačima PSG-a. Pogledajte video ispod i prosudite sami da li je ovdje bilo namjere ili ne.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!