NaslovnicaVijesti(VIDEO) Dva pingvina primijećena u šetnji po stadionu Santiago Bernabeu!

(VIDEO) Dva pingvina primijećena u šetnji po stadionu Santiago Bernabeu!

Nekoliko Pingvina primijećeno je u štenji po stadionu Santiago Bernabeu i to je izazvalo mnogo zabune na društvenim mrežama.

Dva pingvina primijećena

Kao što svi znamo, Real Madrid se privremeno preselio na stadion Alfredo di Stefano – gdje klupska momčad Castilla igra svoje domaće utakmice – dok radovi na njihovom Bernabeu uveliko traju.

Klub je u ožujku prošle godine dobio dozvolu za početak velike operacije i čini se da dobro napreduju, iako je nekoliko Pingvina možda privremeno zaustavilo postupak.

Evo snimke dva Pingvina koji se ležerno šeću na stadionu. Što se događa?

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!