NaslovnicaVijesti(VIDEO) Edinson Cavani uči Marcusa Rashforda kako da se kreće bez lopte:...

(VIDEO) Edinson Cavani uči Marcusa Rashforda kako da se kreće bez lopte: Englez postigao gol koristeći njegov savjet!

Dovođenje 33-godišnjeg Edinsona Cavanija na jednogodišnji ugovor zasigurno je dobilo nekoliko kritika i to je razumljivo.

Edinson Cavani uči

Bivši napadač Palerma, Napolija i PSG-a ne postaje ništa mlađi, iako na Old Traffordu ima 174 000 funti tjedno, mnogi su se pitali ide li United u dobrom smjeru kada su iskusnog Urugvajca dodali u svoje redove.

Unatoč početnim sumnjama, pokazalo se da je to bio genijalni potez Olea Gunnara Solskjaera i njegovog tima.

Cavani nije samo pridonio šest golova u 21 nastupu za Crvene đavole ove sezone, već je veteran postao vrijedan član momčadi, pružajući neiskusnim igračima neprocjenjivo znanje i savjete na terenu.

Primijećen je kako braniču Axelu Tuanzebeu daje nekoliko dragocjenih savjeta na treningu uoči pobjede protiv PSG-a u listopadu, a u siječnju je Paulu Pogbi udijelio nekoliko savjeta prije utakmice protiv Burnleya.

Ni tu se ne zaustavlja. Snimke iz pobjede protiv Southamptona (9-0) u utorak pokazuju kako utjecajni Cavani podučava Marcusa Rashforda o kretanju bez lopte; prije nego što se engleski reprezentativac poslužio tim savjetom i postigao gol protiv Ralpha Hassenhuttla.

Ovaj trenutak možete vidjeti u donjem YouTube isječu na 2:23.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!