NaslovnicaVijestiVIDEO: Emiliano Martinez brutalno se rugao Mbappeu tijekom slavlja

VIDEO: Emiliano Martinez brutalno se rugao Mbappeu tijekom slavlja

Unatoč tome što mu je Kylian Mbappe zabio tri gola u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru, argentinski vratar Emiliano Martinez iskoristio je slavlje u svlačionici Gaučosa da još jednom prozove Francuza, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

Martinez je prvo zgrozio svjetsku javnost potezom nakon što mu je dodijeljena Zlatna rukavica, kada je napravio nepristojnu gestu na pozornici koja je ubrzo postala viralna i zbog koje se našao na meti brojnih kritika. Sada je ponovno privukao pozornost zbog snimka iz svlačionice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Martinez nakon primanja prestižne nagrade

I dok su svi Argentinci slavili, Martinez je zaustavio “vozić” i prekinuo pjesmu uzvikom: “Minuta šutnje za Mbappea”, nakon čega se slavlje nastavilo. Bio je to samo nastavak prepucavanja Mbappea i Martineza koje traje već nekoliko mjeseci.

Mbappe je sinoć protiv Argentine zabio tri pogotka, a bio je precizan i u izvođenju jedanaesteraca, no na kraju su Gaučosi nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca bili bolji i osvojili treći naslov svjetskog prvaka.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!