NaslovnicaVijesti(VIDEO) Emocionalan intervju Lionela Messija nakon poraza od Osasune!

(VIDEO) Emocionalan intervju Lionela Messija nakon poraza od Osasune!

Lionel Messi je dao jedan od rijetkih intervjua nakon sinoćnjeg poraza Barcelone od Osasuna (1-2), te je kritizirao svoj tim zbog loše obrane titule.

Emocionalan intervju

Šokantni poraz katalonskih divova uz pobjedu Real madrida nad Villarrealom zapečatio je 34 nastlov Los Blancosa.

Nakon utakmice, Messi je razgovarao sa španjolskim medijima i emocionalno priznao da klub trenutno nije na onom nivou na kojem želi biti.

33-godišnjak je za Daily Mail izjavio: “Ova utakmica predstavljala je cijelu godinu. Bili smo neuredan i slab tim.”

“Madrid je uradio svoj dio pobijedivši sve svoje utakmice, što je impresivno, ali i mi smo im pomogli osvojiti ligu. Moramo biti kritični prema tome kako smo igrali, počevši od igrača i ostalog osoblja u klubu.”

“Izgubili smo zbog svojih pogrešaka, a ne zbog uspjeha Madrida, kako mnogi kažu.”

“Osjećaj ove ekipe je da pokušava, ali da ne može dovršiti posao. Danas u prvom poluvremenu su bili bolji nego mi i čini se da moramo gubiti kako bi reagirali i pokušali da preokrenemo u drugom poluvremenu.”

“Morat ćemo se mnogo promijeniti ako želimo nešto poduzeti.”

Barcelona će osmog kolovoza igrati uzvratni četvrtfinalni susret protiv Napolija gdje su veliki favoriti za pobjedu sa koeficijentom 1.57.

Moja preporuka je da svoje oklade igrate u bet365 kladionici. Razlog tomu je i taj što bet365 kladionica računa okladu dobitnom kada vaš tim povede sa dva razlike. Pored toga nude i 100% bonus dobrodošlice za sve nove članove.

Ali to nije sve! Pored toga što je najbolja kladionica na svijetu, bet365 nema ni manipulativnih troškova i poreza na dobitak, što je ogroman plus, jer vaša isplata automatski bude mnogo veća nego je to slučaj na nekoj lokalnoj kladionici.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!