NaslovnicaVijesti(VIDEO) Emotivni intervju Jessea Lingarda nakon debija iz snova za West Ham!

(VIDEO) Emotivni intervju Jessea Lingarda nakon debija iz snova za West Ham!

Intervju Jessea Lingarda nakon što je u svom debiju za West Ham postigao dva gola pokazuje koliko je sretan što ponovo igra.

Emotivni intervju Jessea Lingarda

28-godišnjak se prošlog tjedna pridružio West Hamu na posudbu iz Manchester Uniteda i ušao ravno u prvu postavu protiv Aston Ville.

Bio je to savršen početak za Lingarda, koji je postigao dva gola u pobjedi Čekićara (3-1).

Razgovarao je sa BT Sportom nakon utakmice i bilo je jasno da mu se vratilo samopouzdanje.

“Tri boda su najvažnija, momčad je vrijedno radila kao kolektiv i razmišljamo o sljedećem susretu protiv Fulhama”, započeo je.

“Ekipa je bila sjajna sa mnom, prilično sam se brzo smjestio i pomažu mi neka poznata lica.”

“Na treningu imamo tu vezu i prilično smo je brzo izgradili. Prilično je lako igrati s Michailom [Antoniom] i Declanom [Rice]. Kao tim i kao kolektiv radili smo na osvajanju bodova.”

“Počeo sam večeras, postigao dva pogotka i dobio tri boda. Bio sam nasmijan prije utakmice i tijekom, jednostavno volim nogomet i uživam igrati.”

“Prošlo je dosta vremena, došao sam ovdje kako bih dobio bolju minutažu i postigao dva gola, ali kao što sam rekao, tri boda su najvažnija.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!