NaslovnicaVijesti(VIDEO) Emotivni video koji pokazuje točno zašto Lionel Messi želi napustiti Barcelonu!

(VIDEO) Emotivni video koji pokazuje točno zašto Lionel Messi želi napustiti Barcelonu!

Pojavio se videzapis u kojem se detaljno navodi zašto Lionel Messi želi napustiti Barcelonu ovog ljeta i to dokazuje da nije bio sretan dugo vremena.

Emotivni video

Argentinski internacionalac je cijelu karijeru proveo sa Barcelonom i još uvijek je jedan od najboljih svjetskih igrača.

Međutim, ponižavajući poraz protiv Bayerna u Ligi prvaka rezultirao je time da Messi sada razmišlja o svojoj budućnosti na Nou Campu.

Šesterostruki osvajač Zlatne lipte više ne vidi svoju budućnosti u Španjolskoj, a video IbraAlliance kanala pokazuje da ta frustracija raste već neko vrijeme.

U videu, 33-godišnjaka možete vidjeti kako ignorira bivšeg pomoćnika menadžera Quique Setiena tijekom pauze za piće dok pokušava razgovarati o taktiziranju.

Još nešto slično se događalo tijekom poraza od 2-1 protiv Osasune u srpnju – što je dopustilo suparniku Real Madridu da osvoji titulu u La Ligi.

Messi je razgovarao sa španjolskim medijima nakon utakmice i priznao: “Ova utakmica predstavlja cijelu godinu. Bili smo neuredan i slab tim.”

“Rekao sam to i prije, da igrajući ovako, nismo imali šanse za osvajanje Lige prvaka, a ispada da nismo imali čak niti dovoljno za pobjedu u ligi.”

“Moramo udahnuti, pustiti malo zraka i očistiti glave od svega što se događalo od prosinca.”

“Igrajući ovako, izgubit ćemo i protiv Napolija. Moramo početi od nule u Ligi prvaka i kriviti sebe za ono što je pošlo po zlu.”

Njegove riječi upozorenja nisu imale utjecaja na učinak Barce protiv Bayerna, dok su gubili 4-1 već u poluvremenu.

Slike iz svlačionice su se odmah pojavile nakon utakmice, a Messi je izgledao uništeno.

Poraz od 8-2 završio je kao treće uzastopno ispadanje iz Lige prvaka nakon što su protiv Rome ispali 2018, te protiv Liverpoola 2019.

U finalu Lige prvaka 23. kolovoza će se sastati PSG i Bayern, gdje su Nijemci veliki favoriti sa koeficijentom od 2.00 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!