NaslovnicaVijestiVIDEO: Evo kako izgleda najmoderniji stadion spreman za Svjetsko prvenstvo

VIDEO: Evo kako izgleda najmoderniji stadion spreman za Svjetsko prvenstvo

Katar je spreman za Svjetsko nogometno prvenstvo kojemu će biti domaćin krajem studenog i početkom prosinca ove godine, a jučer je i službeno objavljeno da je najmoderniji stadion na svijetu spreman.

Stadion Lusail Iconic najveći je stadion u Kataru, s kapacitetom od 80.000 mjesta. Tribine su valovitog izgleda, a sastoje se od dvije etaže. Krov je također poseban, može se zatvoriti, a stadion je opremljen klima uređajem koji će nogometašima olakšati igru ​​na visokim temperaturama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon Svjetskog prvenstva Katarci se planiraju prijaviti Lusail za odigravanje završnih utakmica Svjetskog klupskog prvenstva.

Osim toga, priželjkuju i finale azijske Lige prvaka, a stadion je višenamjenski pa nije isključeno da ćemo tamo u budućnosti gledati neki rukometni ili košarkaški spektakl.

Tijekom Svjetskog prvenstva na spomenutom stadionu odigrat će se deset utakmica:

Argentina – Saudijska Arabija
Brazil – Srbija
Argentina Meksiko
Portugal – Urugvaj
Saudijska Arabija – Meksiko
Kamerun – Brazil
utakmica osmine finala
utakmica četvrtfinala
polufinalna utakmica
finale.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!